Digitalizálás

Digitalizálás ↓

Mobilitás

Mobilitás

Csoportmunka

Csoportmunka

DIGITALIZÁLÁS


Gazdaságkutatók szerint, ha egy vállalat leragad a 20. századi megoldásoknál az évezredes hátrányba kerül. Elemzések szerint sajnos a hazai vállalati szektor EU-s összehasonlításban sereghajtó a digitális felkészültség tekintetében. Ezért az eSpiritnél átgondoltuk, hogy tudásunkkal, tapasztalatainkkal milyen módon tudunk segíteni ügyfeleinknek a digitális átállási folyamatokban.

Mi utalhat vállalatánál a digitalizáció hiányára:

- „A gyártási tervünket egy Excel táblában kezeljük, minden felhasználójának van egy saját verziója a C meghajtóján.”
- „Nincs meg időben és minden adat ahhoz, hogy elindítsuk a termelést.”
- „Minden adatot papíron rögzítünk, ebből nem lehet kimutatásokat készíteni”.
- „Nem tudom kinél áll a folyamat.”
- „Nálunk minden szervezeti egység saját terméktörzzsel dolgozik.”

Vállalata digitalizálásához az alábbi területeken tudunk segíteni:

Digitális koncepció kialakítása – vállalatának stratégiája, szervezete, ügyviteli, és információs folyamatai, és technológiai felkészültsége alapján megfogalmazzuk a reálisan elérhető célokat, az oda vezető szükséges lépéseket. Mi nem projektben, hanem többlépcsős megvalósítási folyamatban gondolkodunk.

Folyamatok digitalizálása – ügyviteli, gyártási, szolgáltatási folyamatait átvilágítjuk, elkészítjük a megfelelő terveket ezek racionalizálására, és kialakítjuk a szükséges informatikai hátteret.

Információk digitalizálása, konszolidálása – segítünk megtalálni és megszüntetni azokat a működési hibákat, mely az információkat hatékony és biztonságos tárolását, hozzáférhetőségét, konzisztenciáját biztosítják.

Tapasztalatunk szerint a digitalizálás sikeréhez vállalati kultúra változásra, elhivatott menedzsmentre és motivált munkatársakra van szükség, a szaktudást mi biztosítjuk. Projektjeinkben a tanácsadói módszerek alkalmazása mellett felhő alapú irodai és adattárolási megoldásokat, gyors, hatékony és rugalmas alkalmazásfejlesztési keretrendszerünket, valamint különböző workflow és csoportmunka eszközöket alkalmazunk.